Iltapala:

KERMALIKÖÖRI-SUKLAA-KUPPIKAKUT

150 g voita

2 dl sokeria

1 rkl vaniljasokeria

2 rkl kaakaojauhetta

3 kananmunaa

2½ vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

75 g suklaata

KORISTELUUN

1 pss Dr. Oetker suklaamousseaineksia

1,25 dl maitoa

½ baileyssia

  1. Sekoita pehmeä voi, sokeri, Vaniljasokeri ja kaakao tasaiseksi vaahdoksi.
  2. Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita voimakkaasti. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja sekoita taikinaan. Lisää viimeiseksi rouhittu suklaa.
  3. Jaa taikina tasan muffinivuokiin ja paista 175 asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä.
  4. Kaada vatkauskulhoon maito, kermalikööriä ja yksi pussi Suklaamousseaineksia. Voit korvata liköörin vispikermalla.
  5. Vaahdota seosta 5 minuuttia sähkövatkaimella. Laita mousse pursotuspussiin ja pursota ruusukkeiksi muffineille. Vaihtoehtoisesti voit muotoilla veitsellä moussesta ruusukkeet.
  6. Koristele. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintää kaksi tuntia ennen tarjoilua.

Ohje löytyy täältä, mistä voi myös katsoa minkä näkösiä näistä ois voinu tulla.

Aamupala:

BAILEYS-MOKKAPALAT

4 munaa

3 dl sokeria

5 dl vehnäjauhoja

3 rkl kaakaota

3 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

2 dl maitoa

200 g voisulaa

KUORRUTUS

300 g tomusokeria

2 rkl kaakaota

50 g voisulaa

50 ml baileyssia

3 rkl vahvaa kahvia

1. Sulata  ja jäädytä voi

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi

3. Sekoita kuivat aineet keskenään

4. Lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen munasokerivaahtoon

5. Sekoita voisula taikinaan

6. Kaada ja tasoita taikina pellille

7. Paista 200 asteessa 15 minuuttia

KUORRUTUS

1. Sulata voi

2. Sekoita voin sekaan baileys ja jäähtynyt kahvi

3. Lisää kuivat aineet vähitellen samalla sekoittaen

4. Levitä kuorrutus nopeasti jäähtyneen pohjan päälle

5. Koristele

Ja nyt äkkiä tallennus, äsken hävisi kaikki, enempiki tekstiä mitä tässä nyt on... Jatkan myöhemmin, nyt talent

-tiina-