Lidlissä oli myynnissä talvisiideriä. Pakko joka joulu ostaa kaikki maholliset joulu/talvisiiderit ja -oluet, vaikkei ne välttämättä niin parhaita olekkaan kaikki. Joulukarkit sinne ei ollu vielä tullu, viime vuonna tuli lokakuun alussa... Ja omenajoulutorttuja tein toistamiseen, tosin jätin nyt ne omenanpalat pois, ku ei mulla ollu.

Poikakaverin kanssa kateltiin yks päivä jouluvaloja netistä, oon vissiin senki saanu vähä hurahtamaan . Ois kiva saaha tuohon ulos semmonen valoverho, mutta ku siellä ei oo minkäänmoista pistorasiaa. Pittää vissiin yrittää siitä varastosta jostain raosta vetää johto, toivottavasti onnistuu jotenki. Jäälyhtyjä aattelin kanssa tehä. yleensä ei oo näillä korkeuksilla ollu pelkoa, että ennen joulua ei ois käyny pakkasia. Ja en oo tainnu vielä ikinä kokea lumetonta jouluakaan Toivottavasti en onnistu särkemään mun ainutta sankkoa, niinku joskus on tainnu ehkä käyä. Josta tuliki mieleen, että piti ostaa semmonen euron sankko kaupasta, juurikin jäälyhtyjä varten.

Prismasta myös löysin jouluntuoksusia kynttilöitä! Oli valkosta ja vihreetä ja punasta (?) joulua ja glögin tuoksua ja oisko ollu vielä piparinki? En raskinu vielä ostaa. Mutta muun tuoksuset kynttilät kyllä taas palaa. Party Liten kynttilöissä on kyllä melko vahva tuo tuoksu. Yhellä votiivilla tuoksuu kyllä koko 58 neliön asunto

Seuraavaksi pitäs varmaan alkaa taiteilemaan poikien joulukalenteri "kasseja". Teen siis pahvista semmosia pikku kasseja ja meni eilen hermot, ku leikkelin ja mittailin ihan väärin. Sain kaksi valmiiksi. Nyt vois tehä iltapuhteiksi vähän lisää. 20 tavaraa vaan pitäs keksiä lisää! Tiimarissa kattelin tarroja, mutta melko kalliita olivat. Jos jollain on jotain vinkkejä, niin tänne vaan! Eli kaksi poikaa on kyseessä : toinen jouluna melkein 2,5 ja toinen 3 vuotta. Cars ja Puuha Pete on ainaki aika kovia juttuja Ja Late Lammas!

Ja poikakaverin kalenteria en oo vielä ees alottanu! Sille taidan tehä jonku ihan yksinkertasen Jos ehin tehä... Tai ehkä semmosen, että joka päivä laittaa vaikka johki jonku jutun. Että jos joulukuun alkupäivinä ei oo keksiny vielä koko kuukauden juttuja, niin ei haittaa

-tiina-