Oha se aika taas hurahtanu. En ees tienny että nyt on jo ensimmäinen adventti. Eli mitään adventtikynttelikköjä / asetelmia ei ole, ku en kynttelikköä omistakkaan. Laitoin minä nyt 4 tuikkua lautaselle ja yhden palamaan. Ens viikolla sitten kaksi Sain jouluksi töitä, eli enpä tiiä oonko montaa päivää vapaana, mutta onneksi tuo työ on jotenkin helpompaa, kuin mitä olin työharjottelussa, niin ehkä jaksaa paremmin olla, vaikka oiskin töissä.

Maalailimpa hopeisella askarteluspraylla pärekorin johon aion laittaa halot täällä sisällä. isosisko osti talon ja siellä asu ennen semmonen mies, joka oli huippu tekemään pärekoreja. Niitä oliki sitten joka nurkassa ja minäki sain yhden Oisin kyllä halunnu siitä valkosen, mutta ku sittarissa niitä ei myyty valkosta maalia ja oli pakko saaha heti

Tännään oli ihana pakkaspäivä ja ulkoiltiin pariin otteeseen. Naamaa vähä palelsi, mutta ku oli tarpeeksi vaatetta, niin kyllä sitä tarkeni. Ootin vaan, että millon se aurinko nousee kunnolla, mutta eihän se tietty noussukkaan kovin ylös. Kohan kävi vilahtamassa. Jännä ettei sitä ikinä muista, vaikka on jo näinki vanha. Mutta oli ihanan jouluinen fiilis, ku oli lunta paljon puissa ja pakkanen.

Meidän koiralla on joku pakkomielle hanskoihin. Se aina löytää jostain halkoliiteristä tai hallista isännän työhanskat ja riepottelee niitä pitkin pihoja. Tänään sitten oltiin äitin kanssa kävelemässä, niin n. puolen kilometrin päässä koiruus alko yhtäkkiä kaivamaan siitä penkan puolelta lunta. Minä että siellä on hiiri, ku ihan vieressä meni hiiren jälkiä (tai minkä lie päästäisen), mutta sieltä löytyki jäinen työhanska! Sitä se sitten onnellisena kanniskeli koko matkan... Pittäähän sitä riemua jostain repiä.

Vielä ois yhet jouluvalot laittamatta paikalleen ja pikkuhiljaa kait sitä vois laitella jo jotain tonttuja jonnekki esille. Enää 2 päivää joulukuuhun!

-tiina-