Hyvin on joulukalenterit kuulemma kelvannu, niin kummipojille, ku myös tälle mun omalle herralle Siinäpä sitä onki itelle iloa joka päivälle, ku saa toiset iloiseksi ja onnellisiksi Eilen laitettiin viimeiset jouluvalot makkariin. Siinä vaiheessa ku laitoin johon seinään ja huomasin, että puolet valoista ei pala, muistin että eihän ne palanu enää viime vuonnakaan... Miksiköhän nuo piti säästää...? En tiiä, kokeiliko se poikakaveri ihan joka ikistä lamppua vaihtaa, että auttaisko. Osan sai palamaan sillä tavalla. Ehkä helpompi vain ois ostaa uudet, mutta ku ei raaski. Vaikkaki tänään tuli ihan kivasti veronpalautuksia, ku oon autolla menny viime vuonna töihin pitempääkin matkaa välillä. 

Mutta kuitenkin pitää ostaa joulupalloja. Meillä ei ollutkaan kuin hopeisia! Minä tarviin punaisia ja kultaisia! Hopeiset voi olla makkarissa, se voi olla sinihopea. Siis ne puolitoimivat valot on siniset.

Ihana pitkä viikonloppu vielä edessä. Otan kyllä vaan ihan rennosti.  Huomenna tyttöjen kanssa pikkujouluilua kylpylöinnin ja syömisen merkeissä  

-tiina-