Sain vihdoin ostettua ensimmäiset jutut poikien joulukalenteriprojektiin! Rusinoita! Sellaisia pieniä muumirasioita, eli tuollaisia:

Niistä tulis neljä luukkua kummallekkin. Eli enää 20 luukkua keksittävänä! Tarpeeksi pieniä piparimuotteja ku tulee vastaan, niin semmoset menee ainaki yhteen luukkuun.

Tänään ollaan seikkailtu metsässä Kessun kanssa ja otettu syksyn satoa talteen punaisina horsmanlehtinä ja kanervina. Kanervista tein asetelmat neljään vanhaan kukkaruukkuun. Tosi tarkasti asettelinki: kohan törkkäsin oksia ja käpyjä miten sattuu Mutta ihan kivan näkösiä ovat, katotaan vaan jäävätkö nykyiselle paikalle vai keksinkö jonku muun. Lehtiä en luultavasti ikinä tuu tarvimaan, mutta että ei käy niinku viime- vai toissavuonna, ku päätettiin poikakaverin kanssa keskellä talvea haluta tehä käpykuusi:( Löytyy täältä) (Nytpä osaaan tehä linkitki oikein  ) Rämmittiin sitten kolme tuntia metrisessä (no ei ehkä ihan niin paljo vielä ollu, ku ei ollu ollu vielä joulukaan... ) lumessa ja löydettiin ehkä 20 käpyä sieltä lumen alta ja puista repimällä... Josta tuliki mieleen, että käytin tuohon kanervajuttuun kaikki (ehkä 10) ens talveksi keräämää käpyä. Onneksi isosiskolla on kassillinen Viimevuonna se vaan vielä asu yli 200 km päässä, niin ei kehannu käpyjä lähtee sieltä asti hakee

Ja uudet lyhdyt siirsin ulos ja tuikut sinne palamaan. Yksi vanha musta ja kaksi uutta vihreetä

Salamalla ja ilman Sillon alkuillasta ku oli vielä valosaa, nyt on jo ihan pimmeetä...

-tiina-