Huomenna on jo marraskuu! Ihan älyttömän nopeeta menee aika! Lunta oli jo monta päivää maassa, mutta eilen suli melkein kaikki pois. Eipä se oikeestaan haittaa, kyllä sitä taas ehtii olla kyllästymiseen asti varmasti tänäki vuonna. Kohan nyt ennen aattoa tulee

Ostin ensimmäisen joululehdenkin. Kaikkien aikojen joulun josta oon jo puolet kohta lueskellu. Glögin ja piparitaikinan kera... Nyt voi kuunnella vähän joululauluja spotifystä Nuista lauluista kyllä tulee ihana joulufiilis heti. "jouluverhot" laittoin eilen ikkunaan. Ei ne kovin hirveän jouluset, mutta saa toimia mulla jouluverhoina. Taitaa olla tuolla jossain kuvaki niistä. Tänään tilasin nekku-kutsuilta kummipojalle kuitenki vielä joululahjan, sen kalenterin lisäksi. Katotaan ostanko toiselle mitään kummempaa.

Kohta vois tosissaan alkaa miettimään, että miten ne valot saa väkerrettyä tuonne ulos, ku ei oo pistorasiaa muuta ku varastossa. Jos huomenna sais käytyä vihdoin ostamassa sitä punasta kartonkia tiimarista, että saa tehtyä ne kalenterikassit vihdoin. Ei vaan voi tehä kaikkia etukäteen, jos joihinki luukkuihin pitää olla isompi kassi. en tosiaan tiedä vielä kaikkien päivien sisältöäkään... Kuukausi aikaa... Toisaalta pitkä aika, toisaalta tosi lyhyt. Onneksi viikon päästä alkaa taas koulujakso, niin on vähä lyhemmät päivät, niin ehtii toivottavasti vähä enempi jotain tekemään.

Nyt seikkailemaan nettiin. Suomalainen jouluki avaa ovensa 4.11

-tiina-