Toinen kalenteri on nyt toimitettu kummituspojalle ja ihan hienostihan se siinä seinällä pysy. Itellä ei ollu kameraa mukana, mutta isosisko otti siitä kyllä kuvan. Toinen naula oli valmiina ja toinen sitten laitettiin kalenteria varten. Ihan sai olla ylpeä, vaikka välillä tuntu, että ei siitä kovin hieno tullu Sitten vaan vielä toinen kalenteri oikealle omistajalleen, niin voi keskittyä keksimään lopuille päiville jotain poikakaverin kalenteriin. Ja ehkä hommata joku kuva-kalenteri jostain itellekkin? Tai olla hommaamatta. Varmaan kivempaa kattoa ku poikakaveri aukoilee luukkuja

Voi vähä huilata välillä. On vissiin ollu joku 6 vaihe päällä, ku kaikki hommat meinaa jäähä kesken. Oltiin eilen kotona yötä ja ensin meinas unohtua ruoka mikroon liian pitkäksi aikaa, ku piti lähteä näyttäämään äitille uusia joulukortteja. Sitten meinas unohtua ruoka syömättä, ku lähin hakemaan kameraa ja näyttämään kuvia. Sitten vein yhen maton kolmesta yläkertaan, ku tuli taas jotain muuta tekemistä... Tänään jäähty tee, ku piti ruveta just samalla hetkellä siivoamaan... huhhuh. Keskitytäänpä välillä vaikka yhteen asiaan kerrallaan.

Lauantai oli ihana aurinkoinen päivä. Pakkasta reilu 10 astetta ja koiraki innostu, ku pääsi irti juoksentelemaan pitkin pihoja. Yritti pyydystää pöllyävää lunta, kun sitä sille nakkelin:

(Ja ku pääsin sanomasta, että pitäs keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, niin kävinpä tuossa välissä pesemässä paistinpannun ja laittamassa ruoan alulle... Ja söin yhen konvehdin!)

Sittarin jouluparaatissa innostuin ja ostin oikein konvehtirasian! En oo monesti (varmaan ikinä) ostanu ite, aina tulee kuitenki jostain suunnasta lahjaksi tai kotona on niin paljon, että riittää mullekki asti. Ja ostin myös vaaleaa glögiä, jota en oo varmaan ikinä ees maistellu! En ainakaan muista maistelleeni...

Mutta jos laittelis vähä kynttilöisiä palamaan ja nautiskelis tästä joulunalusajasta. Joulukuuhun ei oo enää ku 9 yötä!

-tiina-