Huomenna lähtee joulukalenterit oikeille omistajilleen Toiselle pitää ostaa 24 päivän pikkuauto ja kolikot puuttuu + 17 päivän luukku. Viimesiin luukkuihin meni tikkari, lauantaipussissa olevat 4 suklaanappia ja joulupalloja. Kassejen väkertelemiseen alko jo kyllästyä niin nuo pallot ja tikkarit on käärästy servettiin Oiski pitäny aika isot kassit askarrella Mutta jos ens vuonna keksin taas tehä kalenterin niin taidan suosiolla ostaa jonku vaikka valmiin kalenteripohjan tai ainaki valmiit kassit ja tiimarissa oli ehkä jotain 1,20 eurolla 2 tarra-arkkia joissa oli numerot 1-24... Mutta sainpahan nyt askarrella ihan olan takaa, muitaki ku kortteja

Joista päästäänki joulukorttiaiheeseen. Vielä on muutama 3d-kuva "vapaana" ja yksi ihan kokonaan leikkamattakin. Toissapäivänä tein pari korttia. Sitten pitää vaan alkaa miettimään kelle lähettää ja minkälaiset. Mutta viimeseen lähetyspäivään on vielä kuitenki melkein kuukausi aikaa, että ei oo ihan hirmunen hoppu sen kanssa. Joulukuun alkuun on 11 yötä, eikä mulla itellä oo minkäänlaista kalenteria!! Poikakaverin kalenterista puuttuu vielä muutamalta päivältä juttu, mutta ne voi keksiä vaikka edeltävänä iltana, ku laitan vaan joulusukkaan (joka tuli sopivasti yves rocherilta tilaajalahjana) kuoren, jossa lukee esim. "tänään saat 15 min hieronnan" tai "kurkkaappa sängyn alle" ja siellä on sitten vaikka suklaata Hauskaa.

Äippäki oli alkanu joulunodotuksen glögin ja joulumusiikin kanssa Jouluvalot oli kuulemma vielä hakusessa. Voisinkin lähteä koiran kanssa sinne käymään!

-tiina-