Tänään tehtiin poikakaverin kanssa piparitalo. Kun en muita luukkujuttuja keksiny kalenteriin, niin tälle päivälle tuli sitten piparitalon teko Menihän siinä pari tuntia... Mutta kun kumpikaan ei ollu ennen tehnyt taloa, niin että muistais siitä vielä jotain vinkkejä, niin ihan hyvä talo tuli:

Viisaina vaan laitettiin ukot ja kuuset eka pihalle, niin taloa ei voinu sitten enää koristella! Noo, pidetään tuota matalalla sivupöydällä, niin ylhäältä päinhän sitä katotaan ja katto on ihan hieno. Lepakko savupiipun päällä?

Enää reilu 2 viikkoa aattoon!! Olin ihan ihmeissäni, kun työnantaja soitti, että keskiviikkona 22.pv alkaa työt, sillon on 11.30-19, torstaina on iltavuoro ja sitten aattona on 8-12.30. aattona!? Onko sillon jo aatto, mutta onhan se. Onneksi kaupat ei oo ku puolille päivin auki, niin jää päivä vielä aikaa tehä kaikkea. Seuraavista päivistä ei oo tietoa onko töitä. Ikinä tiiä miten nuo kaupat on tämmösessä matkailupaikkakunnassa auki.

Vielä ei oo ihan 100 prosenttisen varmaa missä ollaan joulu, mutta sen näkee sitten. Tärkeintähän on kuitenkin, että on perhe koolla ja kaikilla on kivaa. Mutta voi vehnä! Minähän en nää lumiukkoa aattoaamuna! Vaikkakin taisin olla viimevuonnaki siihen aikaan ulkona koiran kanssa.

Taidanki laittaa lopullisen joulun sitten viikon 51 alussa tai 50 viikonloppuna, kun mulla on siinä 4 päivän tauko kurssin ja töitten välillä. Ehtii vähä kerätä voimia siihen kaupan jouluhälinään Vaikka musta on kyllä kivaa, kun on kiirettä ja saa koko ajan tehä jotain, aika menee niin hitaasti jos ei oo asiakkaita.

Taidankin laittaa 21. päivän luukkuun karkkien teon minun kanssa Kun se oli kerran vapaa Vois viedä sitten sinne missä ollaan joulu, niin tarjolle. Baileys-kahvikonvehteja, nam nam! Ei oo vaan ku 1 karkkimuotti... Huomiselle päivälle ei ookkaan vielä mitään luukkua! Pitänee lähteä äkkiä käymään kaupassa ostamassa jotain, ku ei keksi mitään mikä ei maksakkaan...

-tiina-