Pitipä taas hierasta silmiä ja kattoa uudemman kerran, koska mun joululaskuri väitti että jouluun on enää 9 päivää! Onneksi on enää 2 päivää työharjottelua ja sitten alkaa ihana 4 päivän "loma". Pidän joululoman vähä aikasemmin ko muut En vieläkään tiedä muuta ku aaton, että olen töissä. Saattaa olla että olen muitakin päiviä siinä. Mutta eipä se haittaa, ei siellä töissä koko päivää kuitenkaan olla!

Spotifystä soi Janne Tulkki - Tähtitaivaan Tuhat Kynttilää -levy josta tulee ihan lapsuus / nuoruusajat mieleen. Äitillä nimittäin oli tämä levy ja sitähän sitten joulun aikaan on tietty kuunneltu.

Ensimmäiset joulukortit on jo saapunu! Mummilta  ja papalta tuli ensimmäinen. Ite väkersin vielä eilen viimeset joulukortit! Vaikka alotin niitten teon varmaan syyskuussa (en kyllä oikeesti muista millon alotin), mutta ku annoin kaikki tekeleet äitille. Ite lähetin 2 korttia ja annan sitten alle 10 käteen. Tänään lähti sitten punainen kuori matkaan, viimesenä mahdollisena päivänä tietty! 

Päivä taitaa ens viikolla olla lyhimmillään. Sitten se alkaa pikkuhiljaa pitenemään. Ihan kiva ku on talvi, mutta sais olla kyllä vähä pitempään valosaa. Vaikka töistä pääsee jo kolmelta, niin on jo pimeetä. Parina vuonna oon ollut ennenki kevätsesongin töissä ja n. 20 minuutin työmatka. Siinä huomaa aina ihanasti, kuin päivä on pidenny ku loppuajasta huhtikuulla on vielä illasta ajellessa vähä valosaa Mutta vasta uuden vuoden jälkeen alan sitten oottamaan kevättä

Mutta vielä tuli yksi joululahja ostettavaksi. Kaveri oli ostanut mulle, niin pitää sitten tietty ostaa hänellekkin. Tykkään ostella ja paketoida lahjoja, mutta nyt en kyllä ihan tiedä mitä ostaisin... Mutta eiköhän sitä jotain keksi kun lähtee tuonne kauppoihin kiertelemään.

Pittääpä lähteä koiran kanssa ulos, kun pakkanenki on hellittäny. Täällä on alle 10 astetta!

-tiina-