Tänään sai poikakaveri ensimmäisen luukkunsa joulusukkaan. Saan kuulemma hieroa heti tänään Tänään pitää lähteä sitten ostelemaan muitten päivien tavaroita, vähä viime tippaan on näköjään jääny. Kohan nyt herra tulis kotiin, että saisin auton käyttöön. Vielä ois kuudelle päivälle keksittävä jotain. Mieluiten sellaista mitä ei tarvi ostaa. Niinku esim. tiskaus- ja imurointivuorot, mutta en minä niitä kovin montaa voi laittaa, joudun vielä siivoamaan koko ens vuoden Isosiskon kanssa käytiin eilen kävelyllä, tunti mentiin ja sisko yritti koko matkan kanssa keksiä jotain, mutta melkein aina huomattiin, että pitäs ostaa jotain. Tai lähteä jonnekki, mitä ei välttämättä töitten jälkeen ite jaksa tehä Mutta eiköhän sitä jotain keksi.

Tänään on tullu taas lisää lunta. Oli inhottavaa ajaa tuota isoa tien vierusta, ku ei enää päässy niin pientareelle, ja jos pääsi siinä oli raskas ajaa. Pyörällä siis. Liukastakin oli, se huomattiin koiran kanssa, ku se halusi toiseen suuntaan ja minä halusin, että mennään suoraan, niin sulavasti kaaduttiin (okei minä vain ja pyörä, koira pysy pystyssä) keskelle tietä! Onneksi ei tullu autoja. En ookkaan elämäni aikana kaatunu kovin montaa kertaa ja taas kaaduin. Eipä onneksi käyny ku ihan vähän polveen. 

Oiskohan mulla jotain joulukoristeita 24 kappaletta, jos joka päivä laittas jotain. Tänään vois väkertää viimeiset jouluvalot makkariin vaikka ja laittaa sinne samalla semmosen joulutähden roikkumaan ikkunaan. Pittääpä kysyä poikakaverilta mitä mieltä se on, ku justiinsa tuli kotiin

-tiina-