Siis ulkovalo! Tällä tiellä millä asun oli yhdellä jo sellainen havupallo jossa oli valoja ulkona. Oli aika kivan näkönen! Nyt ku tulee lunta niin on varmaan vielä kivemman näkönen Niin paljo tuleeki lunta, että isosisko oli lapsensa kanssa pystyny tekemään lumiukon! Ei se ollu vissiin kovin pitkään seisonu, mutta kuitenki. Tulee vaan sen verran hiljokseen, että osa jää puitten oksiin ja sitten maassa on sulia länttejä.

Tällä viikolla on ollu iltaviikko ja ei ole ollu autoa käytössä, niin ei oo voinu käyä kaupoissa. Kartongit on ostamatta, eli kalenterikaan ei ole yhtään edistyny. En oo ees mitää ideoita keksiny sisälle, muuta ku ehkä yhteen laitan euron kolikon vielä ois 10 päivää mietinnässä. Ei kai ne ihmeellisiä 2-3 vuotiaille tarvi olla.

Söin myös vuoden ensimmäiset oikeat joulutortut luumutäytteellä! Ja voitaikinalla Nam nam oli hyvää. Ens viikolla jos sais ostettua sitä piparitaikinaa. Mietin myös, että tekiskö piparitalon, mutta taidan jättää väliin. Vieläki arpi sormessa, ku yläasteella koulussa piti tehä talo. Kaverin kanssa sähellettiin ja sain sitä sulaa sokeria sormelle. Oli muuten melko kuumaa, mutta en tainnu ihan 20 minuuttia pitää kylmän veen alla. Kiire ku oli. Onneksi ei tippunu ku ihan pieni pisara.  Mutta pitäähän sitä vartalossa olla jotain merkkejä eletystä elämästä Muistaapahan tiettyjä ihmisiä koko loppu elämänsä.

En muista minkä lehen 3 numeroa tilasin tässä taannoin, mutta ei oo vielä näkyny postilaatikossa. Ois kiva päästä selailemaan jo joulujuttuja Hmm, jos nyt oikein tajuan nuita kirjaston sivuja, niin joulukirjat ois tulleet siellä pois varastosta? Pitää lauantaina käyä kattomassa jos ehtii!

Jeps mutta nyt valmistautumaan töihin!

-tiina-