Jouluaskartelutarvike paketti ois tulossa, mutta ei oo vielä saapunut meidän postille asti.  Huomenna varmasti jo tulee Odotellessa koristelin sitten tulitikkuaskeja. En vielä tiedä mitä varten, mutta sainpahan käytettyä jotain vanhoja jouluaskartelujuttuja askartelulaatikon pohjilta pois

Siinäpä niitä on. Edestä ja takaa En muista oonko ennenki suunnitellu, mutta taas suunnittelen, että jos antais isosiskoille samantyyliset lahjat, jotain kaikkea Niinku vaikka kynttilöitä ja tulitikut, kasvonaamio, jalkahoito, viinipullo, karkkia, ym ym. Vähän niinku herkkukorimaisesti jossain korissa,  mutta siellä ois muutaki ku niitä herkkuja. Jotenki tuntuu tutulta idealta, niinku joskus ois sitten tullu rahapolitiikka vastaan, mutta jos tässä pikkuhiljaa keräilee syksyn ja .. kesänkin aikana, niin ehkä vois onnistuakkin.

Mulla onkin juhannuksen aika töitä, niin en jaksa lähteä sitä ollenkaan juhlistamaan, voin sitten illat vaikka askarrella joulukortteja, eikö se oo oikein hyvää keskikesän iltojen ajanvietettä.

Mutta nyt jatkan jouluteen tuhoamista, oon koko vuoden sitä juonu, eikä vieläkään loppua näy. Päivämäärä menee kohta umpeen ja vielä ois toinenkin jouluteepaketti oottamassa Sitä ku on talossa vaan 1 joka juo teetä, niin saa juua sitten ihan kiitettävästi jos haluaa ehtiä ennen viimestä käyttöpäivää. Onneksi se ei just sillon mee kuitenkaan pilalle.

Ainiin vahingosta viisastuneena, minulla oottaa yksi purkki glögiä kaapissa! Pimeitä syysiltoja varten, kun kaupoista ei vielä glögiä saa

-tiina-