Järkyttävä kuin nopeeta aika menee! Tällekki viikonlopulle on ollu sen verran ohjelmaa, että tuntuu ihan kummalta, että nyt on jo sunnuntai-ilta. Onneksi huomenna on vielä vapaa ja ei tarvii mennä mihkään. Kaupatki on kiinni. Tänään oisin käyny tiimarissa ja muuallaki kattelemassa, ku en oo ehtiny yhtään tuhlata mun veronpalautuksia Mutta empä minä sitten ehtiny ku hakea hyvää joulua-tarroja, kun vieraita oli tulossa.. Katotaan millon tulee seuraava tilaisuus. Toisaalta ihan hyvä, niin ei tuu ostettua mitään turhaa.

Huomenna sitten saa kattellakki urakalla linnan juhlia. Viime vuonna aattelin ekaa kertaa, että katon, mutta enpä kovin pitkään jaksanu ku meni jo mielenkiinto. Katotaan miten tänä vuonna käy. Melko turhat juhlat kai nuoki on. Verorahojen tuhlausta vain. Enkä tuntematonta sotilastakaan ole ikinä kattonu! Ehkä huomenna. Tänään aattelin kattoa Tali ihantalan.

Joulutarinaa - mun ainut omistama jouluelokuva (taitaa olla kyllä muutenki ainut dvd elokuva mitä omistan) on jääny vielä kattomatta. Vois kyllä joku päivä kattoa. Poikakaveri vaan inhoaa jostain syystä niin Antti Tuiskua, että se ei oo heti ensimmäisenä sitä kattomassa. Vaikka Antilla ei mikään päärooli ookkaan. Ehkä pittää yksin kattoa.

Sain muuten äitiltä semmosia vanhoja pieniä vuokia, joita on tänä vuonna näkyny monessa paikkaa ihan sisustusjuttuna tai kynttiläki tais olla jossain siihen tehty. Ite en niistä eka niin innostunu, mutta ku sitten äiti siivoili kaappeja ja löysi, niin otin itelleni. Äiti ei niitä ite tarvinu. Katotaan nyt mitä niillä teen, vai teenkö mitään. Mulla on nuita kynttiläkippojaki niin pajlo jo, että johonki muuhun käyttöön joutaa kyllä. Tahon isomman asunnon! Ei tänne mahu kaikki kivat jutut  Oma talo ois niin kiva

Jospa kirjottelis joulukortteja tässä iltapuhteiksi vielä.

-tiina-